Home Izdvojeno Hit video na YouTubeu: Zastave diljem svijeta transformirali po uzoru na hrvatsku

Hit video na YouTubeu: Zastave diljem svijeta transformirali po uzoru na hrvatsku

by Kristina B

YouTube kanal “Forceman Big World” redovito objavljuje video animacije povezane sa zastavama, a njihov najnoviji uradak posvećen je hrvatskoj zastavi.

“Flag Animation but Each Country is Croatia” (Animacija zastava, ali svaka zemlja je Hrvatska u prijevodu) naziv je videa objavljenog prije dva dana na YouTubeu, a u kojem su s navedenog kanala napravili animacije više od 10 zastava u svijetu po uzoru na hrvatsku zastavu. donosi Direktno.hr.

“U ovoj animaciji posvećenima zastavama možete vidjeti različite zastave država u stilu Hrvatske”, napisali su uz objavu. Na početku videa prikazana je zastava Republike Hrvatske, a nakon toga slijede animacije brojnih država i transformacija njihovih zastava po uzoru na hrvatsku. Svaka od prikazanih zastava u nastavku sastoji se od trobojnice i grba u sredini.

Redom su prikazane tako izmijenjene zastave Estonije, Kanade, Francuske, Sudana, Malezije, Grčke, Portugala, Perua, Njemačke, Filipina, Čilea, Kube, Srbije, Belgije, Andore i Sjedinjenih američkih država.

 

Pregršt komentara

Ispod najnovije objave kanala “Forceman Big World”, kojeg prati oko 350 tisuća ljudi, nizali su se kmentari, mahom pozitivni, od kojih su neki ponosno isticali da su iz Hrvatske. Osim oduševljenja, mnogi su davali i brojne prijedloge za sljedeće animacije.

“Belgijska zastava bila bi veliki korak naprijed s ovakvim dizajnom”, “Sviđa mi se estonska zastava, ali gdje su Litva i Latvija?”, “Odlične zastave”, “Zastave izgledaju epski”, “Želimo nastavak”, “Šteta što niste uključili Bosnu i Hercegovinu”, “Hrvatska je kolonizirala svijet”, “Zaboravili ste ubaciti rusku zastavu”, samo su neki od komentara.

You may also like

Verified by MonsterInsights