Home Sport Odjeknula izjava bivšeg napadača Crvene zvezde o Vatrenima, ne voli ih osobno ali ipak priznaje: “Hrvatska nam je jako odmaknula”

Odjeknula izjava bivšeg napadača Crvene zvezde o Vatrenima, ne voli ih osobno ali ipak priznaje: “Hrvatska nam je jako odmaknula”

by Ante R.
Navijači na Opus areni

Europsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj samo što nije započelo. Hrvatska nogometna reprezentacija težak test uspješno je svladala prvom pobjedom nad dosad neporaženim protivnikom, Portugalom koja je znatno utjecala na atmosferu i raspoloženje hrvatskih igrača uoči prve utakmice s kojom Dalićevi izabranici kreću u pohod na osvajanje europske titule. Hrvatska nogometna reprezentacija svoj prvi nastup na Euru otvara utakmicom protiv Španjolske na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Svoje viđenje o Vatrenima, te o hrvatskim sportašima i njihovom odnosu prema sportu općenito, podijelio je bivši napadač Crvene Zvezde Petar Pauča čija se izjava proširila internetom.

Jučer su naši Vatreni srdačno dočekani u Neuruppinu, gradiću 70-80 kilometara sjeverozapadno od Berlina, gdje je naš bazni kamp za Euro.

Rezultati izbora za Europski parlament: Pobijedili HDZ, SDP i D’Hondt

Osim Hrvatske, tu su još Srbija i Slovenija od naših susjeda na Euru, nogomet postaje glavna tema, sitno se broji do početka turnira, a internetom se opet počela širiti izjava Petra Pauče, bivšeg napadača Crvene zvezde.

”Hrvatska je natjecateljska ekipa, treći na svijetu ’98., drugi na svijetu 2018., jako ozbiljno rade. Hrvatska nam je jako odmaknula. Dinamo Zagreb s Mamićem i hrvatska reprezentacija… Imaju možda najboljeg igrača svih vremena s ovih prostora – Modrića”, govorio je Pauča 2022. godine za Kurir i dodao: ”Imaju homogenost, igraju za reprezentaciju… iako ih ja ne volim osobno, ali igraju za reprezentaciju kao da za svaku utakmicu imaju premiju milijun eura po igraču. Pjevaju tu himnu i plaču, nisam to nikad vidio. Takvi su u svim sportovima – napaljeni.”, piše gol.dnevnik.hr.

Naklonost hrvatskih birača na izborima za EP: Kako su građani glasali prema preferencijskim glasovima

You may also like