Home Lifestyle PRIVLAČIO PAŽNJU Habijan se pojavio na špici u tenisicama od 1000 eura i u društvu zanosne dame

PRIVLAČIO PAŽNJU Habijan se pojavio na špici u tenisicama od 1000 eura i u društvu zanosne dame

by Ante R.

Novi mlađahni i nabildani ministar gospodarstva Damir Habijan, kojemu je ovaj megaresor pao u krilo samo tri do šest mjeseci prije novih izbora, potpuno nenadano, jako pazi na svoj medijski imidž. Već vikend prije predstavljanja i glasanja u Saboru potrudio se biti prisutan na špici, i to u skupim tenisicama Valentino Garavani Bubbleback, koje stoje oko tisuću eura.

Jednako se tako potrudio i da se na tim fotografijama nađe u društvu atraktivne, ali anonimne dame, koja se također prigodno okitila torbicom Pinko i pomodnim Guccijevim remenom opasanim preko crne bunde. Bila je to poželjna mizanscena za prvo javno predstavljanje nove HDZ-ove političke zvijezde koju u stranci Andreja Plenkovića nazivaju “urbanim HDZ-ovcem”.

No čini se da je to samo druga riječ za seksualno opredjeljenje novog 42-godišnjeg ministra, koji nije u braku, nema djece i na objavama na društvenim mrežama često je u društvu prijatelja, odnosno muškaraca. Iako zbog njegovih fotografija, na kojima gol do pojasa pozira u teretani, s obzirom na to da trenira crossfit, ili pak u prirodi gdje se bavi trekkingom, planinarenjem i trčanjem, prema pisanju takozvanih ženskih medija, jedva odolijeva napadima suprotnog spola, u HDZ-u misle kako je Habijan zapravo skloniji istom spolu.

On sam u izjavama ne želi govoriti o svom privatnom životu, pa je tako prije otprilike godinu dana u jednom velikom intervjuu rekao kako se protiv predrasuda ionako nemoguće boriti, a u vrhu HDZ-a misle kako su njegovim izborom kao mladog i urbanog čovjeka pomaknuli granice u svojoj stranci i vrlo su zadovoljni time. No to je Plenkovićeva struja u HDZ-u, koja je liberalna, centristička i relativno progresivna. Upitno je, međutim, što je s ostalima u HDZ-u koji nisu toliko naprednjački orijentirani, nego su ili konzervativni i smeta im imidž takvog ministra, ili se boje da ta činjenica ne bude zloupotrijebljena protiv Habijana i Vlade, piše Dnevno.hr

You may also like