“Novi prostor će sigurno doprinijeti cjelokupnom dojmu, ali i poslovnim rezultatima. U njegovu će prostoru, kao i do sada, biti promovirani proizvodi vukovarskih proizvođača te će sigurno doprinijeti njihovu boljem položaju na tržištu”, rekao je vukovarski gradonačelnik Ivan Penava.

Posjetitelji će sada moći boraviti u puno ljepšem i ugodnijem prostoru suvenirnice. “Govorimo o broju posjetitelja od gotovo 400.000, od kako je vodotoranj otvoren”, naveo je Penava.

Po riječima direktorice Vodotornja Mirele Janković, dosadašnji prostor suvenirnice postao je nedovoljan za sve što bi se voljelo uvrstiti u ponudu i ponuditi gostima. “Proširenjem smo povećali ponudu, a najveći benefit od toga imaju upravo naši lokalni proizvođači od kojih nabavljamo proizvode”, kazala je Janković.

Dodala je  kako sa suvenirnicom Vodotornja surađuje više od 20 proizvođača domaće radinosti, uglavnom s područja Vukovara, a najpopularniji su suveniri upravo oni u obliku vodotornja. – Hina.

Pupovac napao Bulja: Junačiti se na onom tko je slabiji od tebe, sprječavati da ono malo Srba koji žive u Sinju može dijeliti baštinu Srba