Home Izdvojeno Ukrajinci ponovo žestoko napali Tversku oblast, vatrena kugla ponovo na nebu, zatvorena autocesta, traje evakuacija

Ukrajinci ponovo žestoko napali Tversku oblast, vatrena kugla ponovo na nebu, zatvorena autocesta, traje evakuacija

by Ante R.

Ruska federalna autocesta M-9, poznata i kao Baltička autocesta, zatvorena je za promet u Tverskoj oblasti nakon napada na skladište projektila. priznao je čak TASS, ruska novinska kuća naklonjena Kremlju; Uprdor Rossiya, ruska služba za upravljanje cestama; Astra, ruski Telegram kanal

Vlasti nisu navele razlog. Promet je obustavljen na dionici od 322. do 420. kilometra, gdje se nalazi selo Oktyabrsky i gdje je pogođen 23. arsenal Glavne raketno-topničke uprave ruskog Ministarstva obrane. Osim toga, u medijskim je izvješćima navedeno da je željeznička postaja Staraya Toropa (11 kilometara od sela) također evakuirana.

Ograničenja će ostati na snazi ​​dok se ne izda “posebna naredba”.
Telegram kanali izvijestili su da su ukrajinske bespilotne letjelice navodno “pogodile tajni objekt” u kojem bi mogle biti pohranjene rakete, koje bi, ako detoniraju, “izbrisale desetke kilometara u tom području”. Rusi su rekli da navodno postoje raketni silosi s otvorima poput bunkera. Kroz područje prolazi željeznička pruga koja nije označena na karti. Projektili bi mogli biti sjevernokorejski.

Rusko Ministarstvo obrane priopćilo je da je 101 ukrajinska bespilotna letjelica napala teritorij Ruske Federacije i privremeno okupirala Krim u noći s 20. na 21. rujna, javlja Ukrajinska pravda.

You may also like

Verified by MonsterInsights