Pred gradskom upravom Grada Otoka, tijekom postupanja policije Policijske uprave vukovarsko-srijemske, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, došlo je do remećenja javnog reda i mira na način da je 53-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način vikom i vrijeđanjem remetio javni red i mir, zbog čega ga je policija udaljila s mjesta događaja te su započeli kriminalističko istraživanje.

Utvrđeno je da je 53-godišnjak pod utjecajem alkohola počinio prekršaj Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te protiv njega slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu, navode iz policije.

-->

Gradonačelnik Otoka i bivši HDZ-ov saborski zastupnik Josip Šarić uhićen je u ponedjeljak ujutro u akciji policije i USKOK-a. Novinare koji su pratili akciju u Otoku verbalno je napao 53-godišnjak vrijeđajući ih i nazivajući pogrdnim imenima.

Napad na novinare osudilo je i Hrvatsko novinarsko društvo u kojem su zatražili da se počinitelj kazni, te zaštite novinarke i novinari koji obavljaju posao u javnom interesu.-Hina