Home Sport Briljantni Kovačić uništio Fulham. Zabio dva gola, ali i bio igrač utakmice

Briljantni Kovačić uništio Fulham. Zabio dva gola, ali i bio igrač utakmice

by Ante R.

Nakon što je zabio dva gola u pobjedi Manchester Cityja protiv Fulhama, Mateo Kovačić ne silazi s naslovnica engleskih medija. Čudesni Hrvat bio je najbolji igrač Manchester Cityja. Evo kakvi hvalospjevi iskaču s naslovnica:

“Nema laganih utakmica, nije bila ni ova. Dominirali smo od početka i trebali zabiti, a onda smo primili i brzo se vratili. Protivnik je u formi, nije bilo jednostavno. Pokazali smo karakter”, izjavio je Kovačić nakon pobjede, a njegov je nastup oduševio engleske medije, piše SK.

Goal je Kovačićev nastup ocijenio s visokom osmicom uz opis: “Okrenuo je utakmicu s dva gola. Manje će se osjećati izostanak Kevina De Bruynea ako Kovačić nastavi s takvim napadačkim učinkom.” Još je višu ocjenu, 9, dobio od portala The Sun i 90 min.

“Pep treba igrače koji će iskoračiti nakon Rodrijeve ozljede. Hrvat je to sada učinio. Povukao je City pogotkom uz odbijanac, a zatim zabio prekrasan gol za vodstvo”, objašnjava The Sun, dok 90 min piše: “Hrvat je prvi gol zabio uz odbijanac i pomalo slučajno, ali drugi je izuzetno pametan. Ne nudi zaštitu i sigurnost kao Rodri, ali malo tko to može u svjetskom nogometu.”

Najvišu je ocjenu hrvatskom igraču dao Yardbarker koji visokih 9.5 objašnjava ovako:
“Postigao je dva ključna pogotka koja su riješila utakmicu. Edersona proglašavamo igračem utakmica jer je Kovačić u nekim slučajevima izgubio loptu, što je dovelo do Fulhamovih kontri. Unatoč tome bio je briljantan.”

Pobjeda Reala, Modriću ovacije, još uvijek je kralj Madrida

You may also like

Verified by MonsterInsights