Home Izdvojeno BAGERI SE VEĆ PALE Kako je Domovinski pokret nasamario Pupovca sa Zakonom o grobljima

BAGERI SE VEĆ PALE Kako je Domovinski pokret nasamario Pupovca sa Zakonom o grobljima

by Ante R.

Napadoše Domovinski pokret sa svih strana vičući iz sveg grla-izdaja, ali bez da su prije uključili mozak i doveli ga na radnu temperaturu. Nitko od tih što spominju izdaja niti je slušao Penavu, Mlinarića i Josića, niti razumio da je pravi pobjednik zapravo Domovinski pokret i da im je ovo najbolja trgovina do sada. Oni su zapravo nasamarili Pupovca, koji sad mora objašnjavati svojima kako moraju bageri na groblja da bi on još uvijek možda zasjeo na mjesto nekakvog saborskog Odbora, u osnovi beznačajnog.

Da Domovinski pokret nije ovako dobro ispregovarao za još upitno mjesto predsjednika “nekakvog odbora” izmjenu i primjenu Zakona o grobljima, četnički spomenici bi još “krasili” lijepu našu, a Pupovac imao sigurne glasove u svojoj bazi, ovako je on u problemima, a ne Domovinski pokret s onima koji bi politički u potpunost dekapitirali Pupovca.

Kažu da je politika umijeće mogućeg, prije bi trebala biti nemoguće, jer rušenje četničkih spomenika po cijeloj Hrvatskoj do sada je bila nemoguća misija, a sad će postati stvarnost. Ode Vukašin i šajkače, redenici i ostala četnička junačija u povijest, ili za stanovnike Borova sela i ostalih mjesta s većinom srpskom nacionalnom manjinom istorija. Pojede spomenike istorija i hrvatski bageri.

Facebiik

Kako će sada Milorad, Dragan i drug Vojo objasniti svojim sunarodnjacima da Vukašinov mauzolej ili šajkače vrijede manje od fotelje jednog saborskog odbora, vjerojatno nikako, ili će možda organizirati događanje naroda, možda će se obratiti Vučiću za pomoć jer je ugroženo srpstvo, a eto Vučić je obećao na Svesrpskom saboru jedinstvo svih “Srba na vascelom svetu”.

Radić: Sve je organizirao Bujanec, ta priča jednostavno je neobranjiva

Stara narodna poslovica kaže- Ne trči pred rudu ili ona druga – Ispeci pa reci, tako i ovi koji Penavu, Radića, _Josića ili Ćipeta optužuju za izdaju neka doro razmisle prije nego nekog optuže. Pupovčeva fotelja kao predsjednika odbora visi, visi jer ni oporba u Saboru nije s kruške pala niti su budale, pa je upitno hoće li Milorad zasjesti u tu fotelju jer ne možeš biti i oporba i vlast, moraš se odlučiti, a dok se on odluči stižu bageri. Laku noć Vukašine….

You may also like

Verified by MonsterInsights