Home Izdvojeno Bivši član Domovinskog pokreta: Penavi matematika nikada nije bila jača strana, iznenadit će se našim brojem zastupnika u klubu

Bivši član Domovinskog pokreta: Penavi matematika nikada nije bila jača strana, iznenadit će se našim brojem zastupnika u klubu

by Ante R.

Sad već bivši istaknuti član Domovinskog pokreta komentirao je jutros nakon što je prospavana noć jučerašnje izbore u Domovinskom pokretu:

Mi smo očekivali ovakav scenario i pripremili se za njega. Gledajte broj izaslanika iz Vukovara i manipulacija, utjerivanje straha izaslanicima bilo je preveliko tako da su i oni koji su trebali dati glas našim kandidatima to iz straha za vlastitu egzistenciju nisu smjeli javno prikazati. Bilo je tu previše laži i nepoštivanja Statuta stranke, što je u osnovi stranački ustav.

Ekipa koja je ostala oko Penave nije u stanju voditi ni Mjesni odbor, a kamoli jednu ozbiljnu političku stranku. Penava je stranku pretvorio u Vukovarski pokret, a to će oni iz ostatka Hrvatske vrlo brzo shvatiti i biti razočarani. Od obećanja neće biti ništa, a Plenković samo čeka da ih sažvače i izbaci iz vladajuće koalicije. Vjerujem da tajnica već ima spremno razrješenje ministara i državnih tajnika.

Znate li kolike su šanse da Penava ponovo bude gradonačelnik Vukovara, u mikronima, bilo tko da mu pomogne i podrži ga on to neće biti, pogotovo ne u sadašnjoj konstelaciji snaga. Penava će se jako iznenaditi koliki će biti njegov, a koliki naš klub u Saboru. Prisilit ćemo ga da mora ići u koaliciju s SDDS-om, ako misli ostati na vlasti. Što će onda reći oni koji su se kleli “Nikada više Pupovac” Ma bacit će on zajedno s Pupovcem vijenac u Dunav, i on i njegov protokolarni zamjenik Ćipe.

 Početak kraja stranke koja je obećavala i predsjednika koji se po Statutu nije mogao ni biti predsjednik

Njihovi ministri su već potvrdili koaliciju s Pupovcem pristajući na Operativni plan za nacionalne manjine, jesu li zatražili da se unese klauzula da nema povratka stanarskog prava agresorskim oficirima, mirovina za one koji su napadali Hrvatsku ili financiranja Novosti. Na sve su oni pristali, samo lažu i obmanjuju članstvo i javnost. Koštat će ih to sve, zaključno nam je rekao sada već bivši član Domovinskog pokreta.

Mario Radić malo o matematici u Saboru: Oni kad broje, ima tu i pluseva i minusa

Peternel najavio osnivanje nove stranke i poručio: “Ovo je izdaja birača, stranka je nestala u roku od 24 sata.”

You may also like

Verified by MonsterInsights