Home Izdvojeno Bujanec: U Negoslavcima gostovala kuma ratnog zločinca Arkana, pohvalile se Novosti

Bujanec: U Negoslavcima gostovala kuma ratnog zločinca Arkana, pohvalile se Novosti

by Ante R.

Televiziski urednik i voditelj Velimir Bujanec objavio je još jednu skandaloznu vijest na svom Facebook profilu, o gostovanju kume zloglasnog ratnog zločinca Arkana u Negoslacima, a o čemu izvještava medij srpske nacionalne manjine Novosti.

U NEGOSLAVCIMA KOD VUKOVARA: Gostovala kuma Arkanove Cece – a vi ste to platili!
H V A L A P П P K O A L I C I J I !
IZ RUBRIKE ‘KULTURA’ PUPIJEVIH NOVOSTI: Viki Miljković u Negisu😂
“Više od hiljadu ljudi prisustvovalo je koncertu srpske folk pevačice u Negoslavacima,” s ponosom objavljuju Pupovčeve Novosti u svojoj kulturnoj rubrici, na ćirilici i naslovnici portala financiranog iz HRVATAKOG državnog proračuna.

Viki Miljković mlađoj je publici poznata kao članica žirija cajkaških ‘Zvezda Granda’, a starijoj kao kuma udovice srpskog ratnog zločinca Željka Ražnatovoća – Cece Svetlane… Poznato je i kako je Arkan na istom području ratovao protiv Hrvatske, a u samim je Negoslavcima tijekom velikosrpske agresije 1991. godine bio štab KOS-a JNA te nakon okupacije – mučilišta za Hrvate dovedene iz Vukovara…
Iz Negoslavaca je i Pupovčeva bliska ‘saradnica’ Dragana Jeckov – pa ne čudi da je gostovanje srbijanske cajke također plaćeno iz HRVATSKOG državnog proračuna!

Cecina kuma je kod Pupijeve i Stanimirovićeve ljubimice došla povodom obilježavanja tzv. Dana Opštine Negoslavci te hramovne i lokalne “mesne slave”… Koncert su, osim Općine Negoslavci, financirali i tzv. Zajedničko vijeće općina iz Vukovara, Pupovčevo Srpsko narodno vijeće iz Zagreba i Srpsko kulturno društvo Prosvjeta – kojem su nedavno u središtu hrvatskog glavnog grada, od strane Vlade RH, poklonjene nekretnine milijunske vrijednosti.

Nije poznato jesu li u Negoslavace na slavu kod Dragane pristigli i neformalni ‘koalicioni drugari’ iz Penavinog DP-a, al’ je činjenica da neki od njegovih lokalnih suradnika vole obilaziti kirbaje oko Vukovara, dok se oni s nacionalne razine (uključujući i pojedine ministre) također kulturno uzdižu uz ‘Zvezde Granda’.

You may also like

Verified by MonsterInsights