Home Izdvojeno Eurozastupnik stranke DOMiNO Stjepo Bartulica dao podršku Trumpu i pozvao Amerikance hrvatskog podrijetla to učine isto
Oglas

Eurozastupnik stranke DOMiNO Stjepo Bartulica dao podršku Trumpu i pozvao Amerikance hrvatskog podrijetla to učine isto

by Ante R.

Eurozastupnik stranke DOMiNO Stjepo Bartulica oglasio se na svojoj Facebook stranici i dao podršku Donaldu Trumpu na nadolazećim predsjedničkim izborima u SAD, te pozvao Amerikance hrvatskog podrijetla to učine isto.

Dear friends in America!
This is my sincere message to you four weeks before Election Day.
Much is at stake and the world badly needs Donald J. Trump back in the White House. 🇺🇸 🇭🇷
Don’t forget to vote.
God bless America!

Svjedoci smo da svijet tone u kaos. Od Ukrajine do Bliskog istoka, uvjeti su sve lošiji. Zapadna civilizacija nalazi se pred propašću. To je rezultat masovnih migracija i unutarnje slabosti koje su proizašle iz osjećaja krivnje i očaja. Temeljne slobode, poput slobode vjeroispovijesti i govora, postale su mrtvo slovo na papiru. Nešto treba učiniti prije nego što bude prekasno.

Mudrost i hrabrost nužno su nam potrebni kako bismo sačuvali mir i prosperitet generacijama koje dolaze.
Vjerujem kako predsjednik Trump posjeduje odlike vođe potrebne za ovaj povijesni trenutak. Pokazao je svoje zavidne sposobnosti u teškim uvjetima i iskreno želi obnoviti veličinu SAD-a. Završio bih citirajući Ronalda Reagana: “Veliki državnik nije nužno onaj koji čini velike stvari, već onaj koji potiče same ljude da to čine”.

You may also like

Verified by MonsterInsights