Home Izdvojeno Kakvo ignoriranje medija na tiskovnoj Ivana Penave, postavili mu samo jedno pitanje, znate li koje

Kakvo ignoriranje medija na tiskovnoj Ivana Penave, postavili mu samo jedno pitanje, znate li koje

by Ante R.

Kakva blamaža na tiskovnoj Ivana Penave, njegovog protokolarnog zamjenika i gomile anonimusa na tiskovnoj održanoj u prostorijama Domovinskog Pokreta. Nakon što je napao Marija Radića i sve one koji su napustili Domovinski pokret optužujući ih za razbijanje desnog biračkog tijela, te nakon što je priopćio odluku nakon održane klauzure u Šibeniku da će stranka podržati Dragana Primorca kao kandidata HDZ-a za predsjednika države, Ivanu Penavi postavljeno je samo jedno, jedino pitanje i to ono koliko je članova napustilo stranku.

Penava je na to pitanje odgovorio da je stranku napustilo oko 6 % članstva, svjesno umanjujući brojku i opet iskoristio priliku da napadne oponente koji su napustili stranku. Nakon tog pitanja mediji, koji se nisu odazvali u nekom velikom broju i kojima Domovinski pokret više nije interesantan, smatrajući da oni više ne predstavljaju nikakav politički faktor u zemlji, te kako više nije bilo pitanja Penava, protokolarni zamjenik i svita anonimusa oko njega napustili su tiskovnu.

Podržavanje Dragana Primorca nije nikakvo iznenađenje jer je Penava svjestan da bi podrškom svom intimusu Milanoviću izazvao tajnicu da napiše razrješenja ministara i državnih tajnika, a sama podrška je s figom u džepu i sam Primorac od te podrške neće imati nikakve koristi, a mjesto gradonačelnika je ipak mjesto gradonačelnika, ako.

Lignje na starinski ili težački, ovako su se nekada lignje pripremale uz more, savršenstvo od jela

You may also like

Verified by MonsterInsights