Home Izdvojeno VIDEO Suze Donne Vekić obilaze svijet: Svi su ustali i zapljeskali Hrvatici na velikoj pobjedi

VIDEO Suze Donne Vekić obilaze svijet: Svi su ustali i zapljeskali Hrvatici na velikoj pobjedi

by Ante R.

Donna Vekić se po prvi put u karijeri plasirala u polufinale Grand slam turnira! U četvrtfinalu Wimbledona je svladala Lulu Sun s 5-7, 6-4, 6-1. Tako je postala treća Hrvatica koja je stigla do polufinala nekog Grand slam turnira. To je prvo uspjela Ivan Majoli u Rolandu Garrosu 1997. kojeg je i osvojila, pa Mirjana Lučić koja je pak igrala polufinale Wimbledona 1999. i Australian Opena 2017. godine.

screenshot

Vekić je emotivno proživjela najveću pobjedu karijere, nakon meča je stala pred mikrofon kako bi dala prvu izjavu, a onda je rukama prekrivala lice kako bi sakrila suze: “2021. godine pretrpjeli ste ozbiljnu ozljedu koljena. Priznali ste da je bilo trenutaka kada ste imali sumnji oko buduće karijere. Kakav je osjećaj biti polufinalist Wimbledona?”, glasilo je pitanje koja je dotaknulo Donnu u srce, prenosi gol.hr.

Nakon nekoliko trenutka se uspjela sabrati, no podignule su je i ovacije tribina. Svi su ustali i zapljeskali Hrvatici na velikom postignuću. Zahvalila je obitelji i prijateljima na velikoj podršci dodavši kako bez njih ne bi bila ovdje. Donna će tek saznati protivnicu u polufinalu Wimbledona, a to će biti pobjednica dvoboja Paolini – Navarrro.

You may also like

Verified by MonsterInsights