Home Izdvojeno ZAŠTO SE O OVOM ŠUTI Saborski zastupnik Veljko Kajtazi karate udarcem nasrnuo na ženu

ZAŠTO SE O OVOM ŠUTI Saborski zastupnik Veljko Kajtazi karate udarcem nasrnuo na ženu

by Ante R.

Saborski zastupnik Veljko Kajtazi, inače majstor borilačkih vještina na romskom udrugom fizički je nasrnuo na članicu udruge i karate udarcem ju udario u trbuh. Cijeli ovaj slučaj obavijen je velom tajne i zavjetom šutnje u strahu da bi članovi romske udruge mogli zbog Kajtazijevog utjecaja mogli imati problema. Cijeli slučaj ispitala je novinarska ekipa RTL televizije.

Saborski zastupnik i predstavnik romske manjine fizički je napao Suzanu Krčmar, predsjednicu Saveza Roma Kali Sara. To su za RTL ekskluzivno potvrdili sudionici sastanka na kojem se incident dogodio. I dok oni svoj identitet kriju, događaj negiraju i zastupnik Veljko Kajtazi i predsjednica udruge, Suzana Krčmar. RTL je u posjedu audio snimke na kojoj se čuje kako upravo ona od zaposlenika traži da ništa ne prijavljuju.

“Ona je pobjegla i zaključala se s nekim kolegicama, on je isto otišao u svoj ured i kada je šefica pokušala izaći van sačekao ju je i ponovno su se svađali, prijetili, on se njoj unosio u lice, ponovno ju je hvatao za odjeću, kolege su ponovno uskočili i tada je zaprijetio kolegici koja se umiješala”, kaže zaposlenik Saveza Roma Kali Sara.

-->

Napad se dogodio za vrijeme sastanka na kojem je Krčmar zaposlenicima ispričala da je Kajtazi na nju nasrnuo i dan prije u Belom Manastiru. Zaposlenik na pitanje zašto nitko nije zvao policiju kaže da se ljudi boje. Na pitanje koga se boje kaže: “Boje se za svoj posao, boje se zastupnikove reakcije”.

“Boje se Veljka Kajtazija?”, pitala je RTL-ova reporterka.
“Zamoljeni smo da šutimo. I šefica nas je zamolila da šutimo, da ništa ne poduzimamo”, kaže.

Suzana Krčmar na sve naše pozive i poruke nije odgovorila. Za tjednik Nacional demantirala je bilo kakvo nasilje. No, RTL je u posjedu audio snimke na kojoj tri dana nakon incidenta kolege kroz plač moli da ništa ne prijavljuju.
“Ja vas molim i preklinjem. Ja moram još 4 godine raditi da imam penziju, da završim na cesti, ja sam podstanar, “, čuje se na snimci, piše Danas.hr.

Inače, ovo je prvi put da je jedan saborski zastupnik fizički nasrnuo na nekoga izvan sabornice i očekuje se promptna reakcija nadležnih institucija da istraže cijeli slučaj i izvijeste javnost

You may also like

Verified by MonsterInsights