Home OBŽ Ademi potpisao za Osijek: ‘Želio sam igrati, a ne sjediti na klupi.

Ademi potpisao za Osijek: ‘Želio sam igrati, a ne sjediti na klupi.

by Ante R.

NK Osijek službeno je predstavio novog napadača. Riječ je o 28-godišnjem Švicarcu Kemalu Ademiju koji je u grad na Dravi došao iz Luzerna. Potpisao je ugovor s Osijekom na dvije godine, a ovo će mu biti 11 klub u karijeri, objavili su Osječani na službenoj stranici.

“Da, imam 28 godina, a već sam bio u dosta klubova i država, počevši od Švicarske, preko Turske, Rusije i Njemačke pa ponovno Švicarske. Inače sam rođen u Njemačkoj, ali je moja obitelj brzo otišla u Švicarsku i tamo sam počeo igrati nogomet. Mijenjao sam brojne sustave i formacije, svuda se nastojao uklopiti najbolje što sam mogao.

Imao sam puno poznatih i vrlo kvalitetnih suigrača kao što su Mesut Özil, Luiz Gustavo, Diego Perotti i drugi. Igrao sam protiv Šahtara kada je Jose Boto tamo bio sportski direktor, a eto, sada me je zvao da dođem u Osijek. Iskustva imam i iz kvalifikacija Lige prvaka, Europske lige i Konferencijske koja me i ovdje čeka. Inače, ide mi dobro u tom natjecanju, zabio sam dvaput dok sam igrao za Luzern. Nadam se da ću i Osijeku biti uspješan i učinkovit”, kazao je, a onda otkrio tko mu je pomogao u odabiru da dođe na istok Hrvatske.

“Želio sam igrati, a ne sjediti na klupi, s 28 godina još puno toga mogu dati na terenu. Osijek je među četiri najbolja kluba u Hrvatskoj, pričao sam s djevojkom i ona se isto složila da dođemo ovdje. Vidim da je dobro posložen klub, da ima potencijala u svemu, ne samo u momčadi. Pušića recimo poznajem od prije, čuo sam se s njim i on mi je ispričao puno lijepih stvari i eto, sada smo suigrači. Znam da je Mierez ovdje napravio jako puno toga i nemam s tim problema. Želim mu i nadalje sve najbolje, a moje je da pomognem i njemu i ostalima, koliko god mogu”, zaključio je Ademi.

You may also like