Home Izdvojeno Kung fu master iz Travnika na tajnom zadatku, panično traži dvije ruke u Saboru da spasi Domovinski pokret od koalicije s Pupovcem

Kung fu master iz Travnika na tajnom zadatku, panično traži dvije ruke u Saboru da spasi Domovinski pokret od koalicije s Pupovcem

by Ante R.

Da je Glavni tajnik Domovinskog pokreta Dabro, poznatiji kao magistar kung fua iz Travnika na tajnom zadatku više nije nikakva tajna, otkrio je on sam to ali i drugi zastupnici i dužnosnici Domovinskog pokreta i ta priča traje već mjesec dana. Dabro i Penava jako dobro znaju da aktivacijom saborskog mandata dr. Biloglava, saborska većina pada na 75 ruku i ako im se dogodi i jedan prebjeg u redove nove stranke koji osnivaju 28. rujna njihove bivše kolege i ako Zurovec ne podrži vladu, da su oni u velikom problemu i da će morati napraviti najveću izdaju birača-koalirati s Miloradom Pupovcem, ili još gore s Draganom Jeckov.

SDSS je noćna mora Domovinskog pokreta, crvena linija koju ne smiju prijeći, a hoće li prevladati partikularni, osobni interesi Penave i velike plaće saborskih zastupnika Domovinskog pokreta ili sada kada u Sabor ulazi Predrag Mišić, poznat po velikoj “ljubavi” s Miloradom Pupovcem, ili će to sve popeglati i riješiti novi komunikacijski guru angažiran na klauzuri u Šibeniku vjerojatno za veliki honorar Mate Mijić inače politički analitičar RTL televizije vidjet će se vrlo brzo u studenom.

Zanimljivo je gdje je Dabro tražio pojačanja, te famozne dvije ruke, a to zvuči pomalo bizarno. Naime kung fu master Dabro pojačanja je tražio ni manje ni više u SDP-u, no kako je jedan od njih načelnik jedne slavonske općine koji je na upravo provedenim unutarstranačkim izborima postao član predsjedništva SDP-a i namjerava se upustiti u novu utrku za načelnika općine, taj pokušaj završio je- piši propalo.

Zamislite sada kako se kolo sreće okreće i kako kung fu master, gradonačelnik kojem novi mandat ovisi o koaliciji s Miloradom i protokolarni zamjenik predsjednika Domovinskog pokreta gledaju u novu političku stranku koja će svijetlo dana ugledati 28. rujna, gledaju one koje stalno napadaju da su krivci za raskol, a ne oni koji su u maniri Rankovića provodili unutarstranačke izbore, kao spasitelje od Milorada.

 Ne, Kolakušić se ne može vratiti u Sabor, evo zašto i tko ulazi ako i Dizdar odustane od mandata

Hoće li Radić biti spasitelj kung fu mastera odlučit će Plenković, jer ako on ne pristane na uvijete nove političke stranke, čiji će klub rasti iz dana u dan onda su oni osuđeni na ljubav i brak iz interesa s Miloradom, a pristane li Plenković na uvijete Radića, onda će možda upravo kung fu master biti prvi kojem će tajnica napisati razrješenje, ali i onim državnim tajnicima ili tajnicama koji su postali članovi dan prije unutarstranačkih izbora.

Domovinski pokret ili Vukovarski pokret jer od 8 zastupnika, možda i koji manje, čak pet njih biti iz Vukovara. Koliko njih su članovi Nezavisne liste Ivan Penava, a koliko Domovinskog pokreta ili obadviju stranaka jer DP ne zanima Statut saznat ćemo uskoro, a dotle ćemo gledati okršaj Milorada i Peđe u Saboru.

Trump se s Zelenskim sastaje oko najvažnijeg ukrajinskog pitanja

Walkie-talkie siju smrt u Libanonu

You may also like

Verified by MonsterInsights