Home Izdvojeno Bjelica na korak do užarene klupe Dinama u poslu težem od 3 milijuna eura

Bjelica na korak do užarene klupe Dinama u poslu težem od 3 milijuna eura

by Ante R.

Kuloari kažu, dogovor je postignut, samo ga trebaju potvrditi senatori Dinama i novi stari trener sjedit će na klupi Dinama već protiv Lokomotive.

Da će Nenad Bjelica biti novi, stari trener Dinama šuška se već Danima, iako se spominjala i jeftinija varijanta u liku Damira Krznara, no njega je očito koštala veza s Međugorjem.

Bjelica dolazi kao spasitelj broda koji se opasno nagnuo na stranu i samo ga milimetri dijele od potonuća. Opasnost je toliko velika da Dinamu neće predstavljati ni iznos koji Bjelica dobiva od Union Berlina, a da ništa ne radi. Očito ni Bjelica ne želi dangubiti bez obzira na plaću pa je našao zajednički jezik i način da se milijuni eura uklope u cijelu priču, a ni on nije imun na emocije i simpatije prema Dinamu.

-->

Screenshot youtube


Nema sumnje, klub je igrački bez obzira na širinu kadra u rasulu, bez igre, sa strahom u glavi i nogama, igrači trče po terenu kao muhe bez glave, potpuno obezglavljeni. Sve počinje i završava u glavi, a upravo je Bjelica taj koji će nekim igračima razbistriti glavu i natjerati ih da ne isključuju mozak na utakmicama i ne očekuju da drugi odrade ono što moraju oni.

Kod Bjelice prolazi samo red, rad i disciplina, a tko se toga ne drži završit će kao Petković nekada. Bjelica će zasigurno pohvatati sve konce vrlo brzo. On je sigurno već analizirao video snimke i detektirao problem koji ima i za reset će mu trebati vrlo malo vremena, jer i Dinamov drugi ešalon ima moć da u HNL-u gazi sve pred sobom, a u Ligi prvaka pobjedi i one koji djeluju nedodirljivo. Njegov najveći problem je prva utakmica, ona s Lokomotivom, i reprezentativna stanka, bolje da je nema jer mu može poremetiti plan.

Radić: Vidim da se Ćipe udružio s LGBT udrugom komentirajući naziv stranke. Poručujem mu da bi se DP trebao zvati Daj petsto!

Nitko od Dinamovih igrača nije zaboravio igrati, svi njihovi problemi počinju i završavaju u glavi, U njih se uvukao strah, a strah su poticali i treneri, što je najbolje bilo vidljivo u Koprivnici i Istri protiv niželigaša. Bez igre, formacije, trke, bježanja od lopte i obavezne igre po načelu “muko moja prijeđi na drugoga”. Obrana koja pliva ka izbezumljena riba u plićaku, vezni igrači kao da nisu došli na utakmicu, a napadači kao bandere koji više ni laganu loptu ne mogu primiriti. Sve to rješava se u svlačionici, i ako itko to može riješiti je Bjelica, jer on nije kukavica, on je borac i tako će se postaviti od prvog dana. Njemu je najvažnija stvar kako u svlačionici, tako i na terenu zajedništvo i izbacivanje ega kod pojedinaca. Oni koji to neće biti u stanju, lete na tribinu.

Gašinci: Provedena zajednička vježba vojski Hrvatske i Velike Britanije “SAVA STAR 24”

You may also like

Verified by MonsterInsights