Home Izdvojeno KAMENČIĆ KOJI ŽULJA Branka Lozo smeta svima ponajviše njima

KAMENČIĆ KOJI ŽULJA Branka Lozo smeta svima ponajviše njima

by Ante R.

Osim što smeta jednom dijelu desnice, žestoko ljevici, Branka Lozo počela je smetati i portalu srpske nacionalne manjine Novosti. Tako Novosti seciraju nastupe na kako pišu “jednoj desničarskoj emisiji na televiziji Z1”, aludirajući pritom na emisiju Bujica urednika i voditelja Velimira Bujaneca spominju njenu izjavu poručila je da se “pipci srpskog svijeta više neće granati po Hrvatskoj”.

Optužba ide dalje pa tako navode da se Branka Lozo okomila na “srpsku nacionalnu manjinu”, iako je Lozo izjavila da nema ništa protiv srpske nacionalne manjine već protiv širenja “srpskog sveta” i postavila pitanje čemu toliki “Srpski kulturni centri” po Hrvatskoj i čemu služe. Posebno ih je zasmetala izjava da je Josif Runjanin bio Hrvat pravoslavne vjere pa navode kako je Runjanin: “U protokolu krštenih hrama Svetoga duha u Vinkovcima, knjiga 2, list 6, pod rednim brojem 31 razvidno je da je kršteni “mladenac” Josif, a otac mu Ignjat, i majka Sofija, dakako Runjanin

“Do jučer gotovo nepoznata javnosti, ova profesorica s Katedre za grafičke materijale i tiskovne forme zagrebačkog Grafičkog fakulteta bila je urednica političkog programa svoje bivše stranke, DP-a, koji smo u nekoliko navrata iscrpno analizirali. Poput svojih istomišljenika, Lozo bi eutanazirala civilnu scenu, pri čemu ju etiketira kao unutarnje neprijatelje. Tako je netom prije parlamentarnih izbora u travnju u istoj desničarskoj emisiji izjavila da je pitanje novca kojim bi se poboljšale demografske mjere u zemlji najlakše pitanje. Jer, kako je navela, danas se iz hrvatskog proračuna financira sve i svašta pa ne bismo, nastavila je, ni mogli vjerovati da je moguće velikim iznosima financirati udruge i aktivnosti koje rade protiv ove zemlje koja im omogućava da uopće djeluju. “To je samo jedan primjer prekanalizacije sredstava u korisne stvari”, zaključila je Lozo, koja se i tada odredila prema srpskoj nacionalnoj manjini, prisnažujući sugestiju voditelja da bi umjesto upravo otvorenog Srpskog kulturnog centra u Slavonskom Brodu bilo bolje otvoriti dva vrtića.

U moru bizarnih izjava ističe se i ona da “čovjek ne bi vjerovao da je tako nešto moguće da se razmišljanja s četničkih polazišta toleriraju u zemlji, da je zemlja po svom unutarnjem uređenju zaista već počela sličiti na Jugoslaviju, samo se zove Hrvatska”, pišu Novosti.

Osim toga Novosti navode da Branka Lozo ima podršku krugova povezanih s Katoličkom crkvom, povezanih s udrugom “U ime obitelji!” Željke Markić, čiji je “Hod za život” ove godine pohodila, te da je protiv pobačaja, ali i protiv i protiv “zamjene stanovništva” koja se vrši s pomoću migranata. Nadalje ju optužuju da je proti woke ideologiju, ali da ne objašnjava značenje te ideologije već da tvrdi kako ta ideologija truje svijet, ali i našu Hrvatsku

HRejting: Kako kod birača stoje potencijalni predsjednički kandidati? Može li nepoznata izazivačica iznenaditi?

You may also like

Verified by MonsterInsights