Home Lifestyle VIDEO/ Performans nagrađen pljeskom i ovacijama: Dobitnica nagrade “Gay mama 2024.”, norveška ministrica kulture na pozornici pokazala grudi, njezin šef se nije protivio

VIDEO/ Performans nagrađen pljeskom i ovacijama: Dobitnica nagrade “Gay mama 2024.”, norveška ministrica kulture na pozornici pokazala grudi, njezin šef se nije protivio

by Ante R.

Lubna Jaffery, norveška ministrica kulture i ravnopravnosti, pokazala je grudi na pozornici tijekom gostovanja u talk showu “Skeiv Preik”, koji je zapravo dio Oslo Pridea. Grudi je prekrila tek ukrasima s resicama. 

Ministrica je na događanju dobila nagradu “Gay mama 2024”, koja se dodjeljuje ženama u javnom prostoru koje srčano brane prava LGBTQ+ zajednice. Njezin performans s golim grudima nagrađen je ovacijama i pljeskom.

“Ako želiš dobiti ovakvu nagradu, moraš biti predan(a) i ne shvaćati se preozbiljno”, rekla je ministrica. Sve je komentirao i njezin šef, norveški premijer Jonas Gahr Store. “Apsolutno je dobro što je pokazala grudi. Lubna je samouvjerena, slobodoumna i divna osoba koja s entuzijazmom prati kulturna događanja diljem zemlje”, istaknuo je, javlja Iconstyle.

BiH: Oporba RS optužila vlasti da novim zakonom žele zaobići američke sankcije: “Ovo bi trebalo nazvati zakonom o ‘prvoj obitelji’ RS”

You may also like